Wij doen er alles aan om bestellen verzenden zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij zijn daarom aangesloten bij verschillende externe partijen die onder andere betalingen en verzendingen veilig en vertrouwd uit handen nemen. Voor de betalingen werken wij met Mollie. Eén van de grootste betaalproviders van Europa. Voor de verzendingen werken wij met Myparcel, dochteronderneming van PostNL. 

Zodra je bestelling en betaling door ons is ontvangen, wordt je bestelling direct door één van onze medewerkers in behandeling genomen. Wij proberen je altijd zo goed mogelijk op de hoogte te houden totdat je het pakket in huis hebt.

Levertijden:
Helaas kunnen wij niet alle uitlaten op voorraad leggen en hebben daarom vrijwel geen fysieke voorraad van uitlaten. Omdat wij direct contact hebben met fabrikanten, hebben wij altijd snel informatie over voorraden en worden bestelde uitlaten direct vanuit de fabriek naar ons bedrijf verstuurd. Wij hebben in onze webshop per merk en product aangegeven wat de verwachte levertijd is van je bestelling. Deze is terug te vinden bij ieder product, maar wordt ook tijdens het afrekenen weergeven. Wij kunnen vrijwel altijd voldoen aan deze levertijden.

Zodra wij je bestelling hebben verzonden ontvang je automatisch een e-mail met daarin een Track&Trace om het verstuurde pakket te kunnen volgen.

Verzendkosten:
Bestel je een uitlaat, dan betaal je voor verzending binnen Nederland vrijwel nooit verzendkosten. Vanaf €99,- is verzending gratis in Nederland. Bestel je een artikel lager dat lager geprijsd is, dan rekenen wij een kleine vergoeding voor het verzenden, verwerken en verpakken van de bestelling. De verzendkosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen. 

Voor Belgische klanten geldt het gratis verzenden vanaf €199,-. Voor andere landen in de EU hebben wij aangepaste tarieven die automatisch worden berekend tijdens bestellen.