Alle uitlaatmerken die wij verkopen fabriceren producten van hoge kwaliteit materialen en hanteren een strenge kwaliteitscontrole. Toch kan het natuurlijk gebeuren dat er wat mis gaat met een product. Wij vermelden bij elke motoruitlaat de garantietermijn die de fabrikant hanteert.

  • Garantietermijn is te vinden op de pagina van het product.
  • Kijk onder de tab 'Productdetails' achter de titel 'garantie'.

Uitgesloten van garantie

Producten die worden geworden gebruikt beschadigen, het is helaas niet anders. Voor krasjes en deukjes is garantie dan ook niet van toepassing. Heb je een beschadiging waarbij je zeker weet dat dit niet komt door het gebruik, dan komt het product mogelijk in aanmerking voor garantie.

Als je uitlaatbochten te heet worden, dan bestaat de kans dat deze gaat verkleuren, dit is een natuurlijk proces van het materiaal. Je mag verwachten bij de goedgekeurde systemen dat dit niet heel snel gebeurd. Bij niet gekeurde systemen komt dit sneller en vaker voor. Als je een hele sportieve rijder bent zal het ook sneller verkleuren dan bij standaard rijgedrag. Deze verkleuringen vallen standaard niet onder garantie.

Op het moment dat er een aanpassing gedaan wordt aan een uitlaat vervalt de garantie direct. Wij kunnen uitlaten alleen aanbieden bij de fabrikant als deze in originele staat is. Ook moet de uitlaat gebruikt worden op het motormodel waarvoor deze is aangegeven.

Aanvraag doen voor garantie

Vul onderstaand formulier in om een aanvraag te doen voor garantie. Wij nemen dan contact met je op om verdere details over het proces te bespreken.